diumenge, 12 de juny del 2011

Facebook

A punt d'acabar-se aquest curs, hem creat una pàgina a Facebook. La meva és a: www.facebook.com/pages/BiblioCat/234948503187258 . Crec que Facebook és una eina molt interessant per poder estar amb contacte amb els teus amics i per estar al dia de les novetats sobre les organitzacions, institucions que t'interessin. És agradable de visualitzar i usar ja que pots veure les fotografies, vídeos etc. d'una manera molt ordenada.

Ara bé, Facebook pot ser una mica traïdor amb el tema de la privacitat. Sempre s'ha de tenir molt present el què es publica qui ho podrà veure, perquè no sempre ens pot interessar que tot el que publiquem ho vegin tots els amics. I a vegades, algunes de les aplicacions després han resultat ser virus o algú sense voler ha donat accés a dades personals d'algun tipus que després li han comportat greus problemes.

En fi, Facebook com tot, té els seus avantatges i inconvenients però és evident que ha revolucionat la manera de comunicar-se amb la gent i les institucions en aquest segle XXI, i que la força de les xarxes socials ha estat clau per exemple en les revoltes del món àrab i el moviment dels indignats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada